Tag: nate robinson

Jake Paul dhe Tyron Woodley u akuzuan për manipulim të ndeshjeve të boksit
Ndeshja e Jake Paul me Tyron Woodley ka përfunduar, por ka pasur disa akuza se rezultati i saj nuk do të ishte kurrë në dyshim. Qoftë në mediat sociale apo brenda komnitetit të boksit, Jake Paul është bërë një qendër…
Jake Paul zbulon se sa para ka fituar nga ndeshja me Nate Robinson
Pavarësisht se ka një rekord personal prej dy fitoresh dhe asnjë humbjeje, Jake Paul që tani është duke bërë më shumë para me ndeshjet e tij se boksierat profesionistë në karrierën e tyre. Jeta vërtet që nuk është e drejtë…