Tag: nassim taleb

“Bitcoin vlen zero”, sipas Nassim Taleb
Autori i "Black Swan" Nassim Taleb, dyfishoi kritikat e tij kundër bitcoin,  kësaj here duke thënë se kriptomonedha vlen saktësisht zero dhe se nuk ka asnjë provë që blockchain është një teknologji e dobishme. Në një dokument të fundit me…