Tag: Naruto Uzumaki

Zbulohet forma e tmerrshme e Boruto
Më në fund pas një pritje të gjatë, Boruto: Naruto Next Generation prezanton formën berserk të Boruto Uzumaki në episodin më të fundit të serisë anime. Teksa Boruto: Naruto Next Generation është akoma në fazën e dytë të Kawaki arc,…
Sarada tregohet fantastike ne episodin e fundit të Boruto
Më në fund Boruto: Naruto Next Generations po i jep vëmendjen e duhur Sarada, vajza e Sasuke, nëpërmjet episodit të fundit të  kësaj serie. Momentalisht seria po kalon në fazën e Otsutsuki të Kawaki arc dhe një betejë e re…
Një leak i Fortnite zbulon planet për skin-in e Naruto Uzumaki
Një skin i bazuar te Naruto Uzumaki me sa duket është planifikuar të lëshohet në Fortnite diku këtë vit. Çështja gjyqësore midis Apple dhe Epic Games ka filluar dhe një prezantim i brendshëm nga kompania e fundit është bërë publik.…