Tag: naruto twitter

Fansat e Naruto hapin një debat të ri mbi karakteret femra të serisë
Debatet rreth anime dhe manga nuk kanë fund dhe dikush sa ka hapur një debat tjetër. Dhe debati kësaj here ka lindur rreth Naruto ku fansat kanë debatuar mbi karakteret femra të serisë. Shumë prej jush po pyesni se për…