Tag: naruto hotel

Një hotel me tematikë Uchiha është hapur për fansat e Naruto
Ëndrra e çdo fansi të Sasuke ose Itachi bëhet realitet Naruto është një prej anime më popullore dhe të dashura për të gjithë fansat e anime kudo në botë. Shpesh herë e kemi parë që të ketë evente të ndryshme…