Tag: Naruti

Shfaqet forma e re e Narutos në promon e Boruto
Nëse po shikoni Boruto: Naruto Next Generations këto ditë, atëherë e dini që vazhdimi ka dalë. Pas prezantimit të Kawaki, fansave u tregua se sa i rrezikshëm mund të jetë grupi Kara, dhe situata po nxehet edhe më shumë tani.…