Narcos i Netflix do të vijë në formën e një loje strategjike
Shikoni trailer-in e parë të Narcos: Rise of the Cartels Narcos i Netflix bazohet në historinë reale të bosit të drogës Pablo Escobar dhe njerëzit duket se u dashuruan kaq shumë me sjelljen dhe veprimet e tij sa tashmë ka…