Tag: Nappa

Dragon Ball Super, a e prezantoi seriali familjen e Nappës?
SPOILER ALERT Kapitulli i fundit i mangës së Dragon Ball Super shfrytëzoi rastin për të treguar historinë e Granolah dhe nënës së tij duke u shpëtuar nga shkatërrimi i racës Cerealian, të shpëtuar nga askush tjetër përveç babait të Gokut,…