Tag: nami

Shihni këtë super cosplay të One Piece
One Piece po bën më shumë se 20 vite që qarkullon dhe ka një larmishmëri personazhesh në të. Nami është një ndër personazhet më të rëndësishëm momentalisht dhe dikush ka sjellë një cosplay tepër interesant të këtij karakteri. Artistja @standesu…
One Piece zbulon një moment të çmendur të Nami
Të gjithë fansat e One Piece e dimë shumë mirë që nuk është një ide e mirë që të “merresh” me ekipin e Straw Hat dhe shumë armiq të tyre kanë vuajtur prej tyre. Mesa duket një luftëtar i Kaido…