Tag: Namekian

Zbulohen detaje nga Kapitulli 77 i Dragon Ball Super
Dragon Ball Super është në prag të një kapitulli të ri, dhe fansat janë gati të përqëndrojnë fokusin e tyre drejt përditësimit. Në fund të fundit, manga ka avancuar në arc e saj Granolah Survivor, dhe snajperi është bërë jashtëzakonisht…
Kjo është origjina e saktë e Namekianëve në Dragon Ball
Ndërsa Saiyans mund të marrin pjesën më të madhe të vëmendjes në ekskluzivitetin Shonen të krijuar nga Akira Toriyama, gara që lindi në Namek mban një rol të rëndësishëm në historinë e Dragon Ball. Me një intervistë të kohëve të…