Tag: name

30 ide emrash për guild-in tuaj në Free Fire
Këto janë 30 emra që mund t'i vendosni guild-it tuaj Free Fire i jep mundësi lojtarëve të krijojnë guilds në mënyrë që ata të luajnë me shokët e tyre dhe të marrin pjesë në kampionate të ndryshme. Disa lojtarë preferojnë…
Disa emra lojtarësh në Fortnite po bëjnë crash lojën
Nëse vrisni një lojtarë që ka emër me shkronja kineze, loja juaj do të bëjë freeze Edhe pse Fortnite është loja më e madhe battle royale, ajo nuk është perfekte. Epic ka ende shumë punë me rregullimin e lojës në…