Tag: Nacon Connect

Një lojë e re Terminator do të vijë së shpejti
Prezantimi i Nacon Connect përfundoi me një surprizë tjetër, një pamje për një lojë të ardhshme Terminator. Videoja e shkurtër tregoi një skelet robotik T-800 Terminator, me logon e Nacon Studio Milan. Loja e paemërtuar Terminator do të jetë një…
Ubisoft zbulon datën e lançimit të Skull & Bones muajin tjetër
Me Nacon Connect që do të zhvillohet më 7 korrik dhe Annapurna Interactive Showcase që do të vijojë më vonë gjatë muajit më 28 korrik, muaji i ardhshëm do të jetë një muaj mjaft i mirë për njoftimet dhe zbulimet…