Fituesi i dyfishtë i The International N0tail bëhet ban në Twitch
Ai u bë ban pasi përdori sharje homofobike N0tail është një prej personaliteteve më popullorë të Dota 2 në botë dhe për arsye të forta. Ai është një prej 5 lojtarëve të cilët kanë arritur të fitojnë The International dy…
N0tail i përgjigjet komenteve të Doublelift për Dota 2 dhe LoL
N0tail tregon eksperiencën e tij të parë me League of Legends Komunitetet e League of Legends dhe Dota 2 kanë qënë në luftë gjatë shumicës së kësaj dekade. Lojtarët e dy lojërave MOBA më të mëdha në botë thonë se…