Ku mund të gjeni gërmën ‘N’ në Fortnite Week 5 Missions të Epic Games
Tashmë jemi në javën e pestë të Fortnite Chapter 2 Season 1 dhe si zakonisht, lojtarët mund të kërkojnë për një gërmë, me Epic Games që këtë rradhë ka fshehur një 'N' në ishullin e lojës. Në Fortnite Chapter 2…