Ninja, Mr Beast dhe Myth kërkojnë një opsion të ri në Instagram
Personalitete të larta në të gjithë mediumin e streaming dhe industritë e gaming po kërkojnë që Instagram të shtojë një veçori të re që do të përmirësonte shumë përvojën e tyre me platformën Duke folur në Twitter, ylli i Mixer…
Tfue, CouRage, DrLupo etj reagojnë ndaj hyrjes në Fortnite Chapter 2
Fortnite Chapter 2 është live dhe lojtarët në mbarë globin po gëlojnë nga gëzimi tani që nuk duhet të shohin më një vrimë të vogël të zezë në qiell. Pas mbylljes dramatike të finales së Season 10, të gjithë ishin…
Ninja, Tfue, CouRage etj, reagojnë ndaj The End në Fortnite
Në datë 13 tetor, Epic Games solli The End në Fortnite. Gjatë eventit një meteor erdhi nga një rift në qiell dhe e shkatërroi hartën, duke lënë pas vetëm një vrimë të zezë. Epic Games më tej literalisht e fshiu…