Tag: myteam

Sezoni i tetë NBA 2K21 sjell Trial of Champions
Sezoni i tetë i NBA 2K21 MyTeam është vendosur të fillojë ndërsa Full Throttle është në rrugën drejt përfundimit. Duke filluar nga 4 qershori, lojtarët do të marrin pjesë në një temë të re të quajtur Trial of Champions, e…
MyTEAM Season 6 shpallet për NBA 2K21
Vazhdimi i sezoneve për MyTEAM në NBA 2K21 do të vazhdojë të Enjten me lançimin e Season 6. Ky sezon titullohet Glitched Reality dhe do të përmbajë diçka misterioze, secret codes dhe më shumë. Një prize të ri të level 40, një signature challenge që paraqet…
NBA 2K21 sjell update-tin më të fundit për Xbox Series X dhe PS5
2K zbuloi një Courtside Report që përmban patch notes me përditësimet më të fundit për NBA 2K21 në PlayStation 5 dhe Xbox Series X | S. Patch-i përmban një update krejt të ri për të sjellë pranverën në The City,…
NBA 2K21 njofton sezonin e pestë të MyTeam
Sot, 2K ka shpallur sezonin e saj të fundit të MyTEAM për NBA 2K21 me temën e epokës moderne kundrejt epokës së artë. Nga Zion Williamson te Michael Jordan, lojtarët do të jenë në gjendje të garojnë në ndeshjet legjendare…