fbpx

Tag: myteam season 6

MyTEAM Season 6 shpallet për NBA 2K21
Vazhdimi i sezoneve për MyTEAM në NBA 2K21 do të vazhdojë të Enjten me lançimin e Season 6. Ky sezon titullohet Glitched Reality dhe do të përmbajë diçka misterioze, secret codes dhe më shumë. Një prize të ri të level 40, një signature challenge që paraqet…