Tag: myteam season 4

NBA 2K21 MyTEAM Season 4 ka dalë tashmë
2K ka njoftuar që NBA 2K po lançon sezonin e ardhshëm të MyTEAM për NBA 2K21 në PlayStation 4 dhe 5, Xbox One dhe Xbox Series X | S, Nintendo Switch, Google Stadia dhe PC, duke vazhduar strukturën e sezonit…