Ky leak i Fortnite zbulon Dual Auto Pistols për Mystique
Epic Games mund të prezantojë më në fund një armë Mythic për Mytique, teksa crossover-i Marvel x Fortnite vazhdon gjatë Season 4. Dataminers si Mang0e kanë zbuluar prova të dual-wield automatic pistols. Sipas një tjetër leaker-i arma mund të jetë…
Guida e sfidave të Fortnite për Mystique Awakening
Battle Pass-i i Fortnite ka sjellë një tjetër antagonist interesant brenda tij. Mystique nga X-Men është prezantuar dhe është gati për t'u marrë nga lojtarët e Fortnite në Season 4 Chapter 2. Në këtë guidë do ju tregojmë si të…
Kasti i X-Men: Dark Phoenix komenton mbi vdekien e personazhit kyç
Spoiler Alert! Tradicionalisht vazhdimet e filmave të mëdhenj si në rastin tonë ato të X-Men kanë tendencën që spoilerat rreth tyre ti mbajnë sekret. Gjithsesi kasti i Dark Phoenix nuk e ka problem që të diskutojë vdekien e një personazhi…