NBA 2K21 rindërton AI të lojtarëve dhe MyPlayer për next-gen
Me NBA 2K21 që vjen në konsolat e gjeneratës së ardhshme për më pak se një muaj nga tani në Nëntor, 2K po flet për disa nga tiparet e gjeneratës së ardhshme të lojërave për versionet PS5 dhe Xbox Series…
PGA TOUR 2K21 sjell ndeshje të reja ‘quick play’ dhe ‘gear’ për MyPLAYER
2K zbuloi sot dy lloje të reja ndeshjesh mjaft të shpejta, me tre vrima, të cilat janë tani në dispozicion për PGA TOUR 2K21 së bashku me disa artikuj të rinj kozmetikë, të kryesuar nga një këmishë ekskluzive adidas CODECHAOS…