My Shop rikthehet në League of Legends për të festuar 10-vjetorin
Kapini uljet përpara se të jetë shumë vonë! Festimi për 10-vjetorin e League of Legends sapo kanë filluar dhe My Shop është rikthyer fiks në kohë për festën. Duke filluar nga sot, lojtarët mund të futen në dyqanin e tyre…