Cili është momenti më i shumëpritur gjatë sezonit të pestë të My Hero Academia?
Duke pritur për sezonin e ri fansat kanë zgjedhur momentin më të shumëpritur Sezoni i pestë është akoma duke u punuar dhe është planifikuar për t’u transmetuar gjatë muajit prill të vitit të ardhshëm. Fansat të cilët mezi po e…
Sezoni i ardhshëm i My Hero Academia do të sjellë shumë ndryshime
Trailer-i i ri na tregon shumë detaje rreth sezonit të pestë të My Hero Academia My Hero Academia nxori së fundmi trailer-in e parë për sezonin e pestë të serisë dhe iu ka treguar fansave disa nga heronjtë që do…