Tag: Muted

Streams të Snoop Dogg në Twitch janë një katastrofë
Streams të Twitch janë bërë një formë arti në vetvete dhe ka marrë streams më të mirë në të gjithë globin. Një nga këto viktima fatkeqe është reperi legjendar Snoop Dogg, i cili akoma nuk e kupton se po bën…