Skini i ri i bërë leak në Fortnite është një kërpudhë e çuditshme
Një skin i ri është bërë leak në Fortnite përpara update-it të ri që do të vijë në lojë për PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch dhe paisjet mobile. Skini është pak 'creepy', por jo dhe aq i habitshëm kur…