Tag: museum poi

Lojtarët e Fortnite duan një ‘Museum POI’ që risjell sezonet e vjetra
Lojtarët e Fortnite kanë ndarë një ide gjeniale të re të ‘Muzeut’ për të sjellë të gjitha items, vendndodhjet dhe përvojat më ikonike të lojës, të gjitha nën një vendndodhje Kjo 'point of interest' e re në mode-in Party Royale…