Netflix zbulon filmat dhe serialet më popullore të 2019
Netflix ka zbuluar një listë me filmat dhe serialet më të njohura të 2019s. Ju paralajmërojmë se disa prej emrave në këtë listë do ju çudisin. Teksa lançime masive si Stranger Things 3 dhe The Irishman ja kanë dalë të…