Tag: multiversus

Multiversus vonohet përsëri pa një datë lançimi
Season 1 i Multiversus shtyhet deri në një datë të papërcaktuar Multiversus erdhi muajin e kaluar në fazën beta falas për të gjithë lojtarët duke i dhënë mundësinë kujtdo që ta provoj dhe të luaj si një prej karaktereve të…
Provoni falas open beta e MultiVersus këtë javë
Warner Bros. është duke njoftuar se platforma e ardhshme MultiVersus do të hyjë në beta më 26 korrik. Personazhet si Shaggy, Harley Quinn, Arya Stark, Bugs Bunny, Steven Universe, Iron Giant, Jake Dog dhe Finn the Human vendosen kundër njëri-tjetrit…
Si të regjistroheni në Multiversus alpha test
MultiVersus është lojë 2D platform fighter, free-to-play, që merr frymëzim të madh nga seriale si Super Smash Bros., Brawlhalla dhe All-Star Brawl. Lojtarët do të marrin kontrollin e disa personazheve që janë në pronësi të Warner Bros., duke bashkuar ikona…
Traileri i Multiversus tregon personazhe të dashur nga Warner Bros
Warner Bros. Games ndau një trailer për MultiVersus, loja e ardhshme e zhvilluar nga Player First Games. Një lojë fighting në stilin e Super Smash Bros., MultiVersus ju lejon të luani si një nga shumë personazhe në pronësi të Warner…