Tag: multiversus season 1

Multiversus vonohet përsëri pa një datë lançimi
Season 1 i Multiversus shtyhet deri në një datë të papërcaktuar Multiversus erdhi muajin e kaluar në fazën beta falas për të gjithë lojtarët duke i dhënë mundësinë kujtdo që ta provoj dhe të luaj si një prej karaktereve të…