Tag: multiversus beta

Multiversus vonohet përsëri pa një datë lançimi
Season 1 i Multiversus shtyhet deri në një datë të papërcaktuar Multiversus erdhi muajin e kaluar në fazën beta falas për të gjithë lojtarët duke i dhënë mundësinë kujtdo që ta provoj dhe të luaj si një prej karaktereve të…
Provoni falas open beta e MultiVersus këtë javë
Warner Bros. është duke njoftuar se platforma e ardhshme MultiVersus do të hyjë në beta më 26 korrik. Personazhet si Shaggy, Harley Quinn, Arya Stark, Bugs Bunny, Steven Universe, Iron Giant, Jake Dog dhe Finn the Human vendosen kundër njëri-tjetrit…