Tag: multiplayers

Amazon Games njofton një lojë të re multiplayer
Amazon Games nisi të bënte një emër në industrinë e gaming me dy lojërat e saj goxha popullore MMO si New World(e cila është pak si “dead” kohët e fundit) dhe Lost Ark. Dhe tashmë një lojë e re  është…