Tag: Muichiro Tokito

Demon Slayer zbulon trailer e parë të Season 3
Pas përfundimit të transmetimin të sezonit të dytë, Demon Slayer njoftoi se Season 3 i serisë ishte duke u punuar dhe se do të vinte së shpejti. Dhe tashmë studio e animacionit, Ufotable ka sjellë një trailer mbi Season 3…