Tag: MS Marvel

‘Ms. Marvel’ do të ketë një premierë më 8 qershor në Disney+
Ms. Marvel, një nga disa shfaqjet të Marvel Cinematic Universe që vjen në Disney+ këtë vit, do të shfaqet premierë më 8 qershor. Disney zbuloi gjithashtu një trailer për serialin. Ai përqendrohet rreth Kamala Khan, një pakistanez-amerikan, idhulli i të…
Çdo shfaqje e Marvel e shpallur gjatë Disney+ Day
Disney mbajti të parën Disney+ Day, dhe a nuk do ta dinit, përmbajtjet e reja nga Marvel Studios të cilat dominuan listën, me kompaninë që njoftoi ose ofron përditësime për 12 shfaqje të ndryshme live dhe të animuara. Ju mund…
Studiot Marvel po punojnë për 31 projekte
Sipas një prodhuesi të Marvel Studios, ka afërsisht 31 projekte të Marvel Cinematic Universe aktualisht në zhvillim. Presidentja e Marvel Studios, Victoria Alonso ishte duke bërë një fjalim në "El Caecito" për situatën aktuale në studio dhe vizionin e saj…
Zbulohet logoja e Ms. Marvel, serialit të Disney+
Ikona të Marvel do të vijnë në jetë në Disney+ Një serial i Ms. Marvel është duke ardhur zyrtarisht në Disney+ dhe Marvel Studios u tregua i shkathët në D23 Expo për të treguar logon e re. Me vetëtimën ikonike…