Tag: mrbeast videos

MrBeast tregon se si u frymëzua nga Elon Musk
Jimmy 'MrBeast' Donaldson shpjegoi se si Elon Musk ndihmoi në frymëzimin e përmbajtjes së tij në YouTube, duke pretenduar se përpjekjet e CEO të Tesla për të përmirësuar botën dhe "rindërtuar imagjinatën" luajtën një rol. Përpjekjet filantropike të MrBeast janë…