5 loadouts më të mira të MP5 në Black Ops Cold War
5 loadouts që do ju bëjnë të dominoni në lojë Edhe pasi u bë nerfe, MP5 është ende arma më e njohur në Call of Duty: Black Ops Cold War, dhe pa marrë parasysh stilin tuaj, ka një loadout të…
Black Ops – Cold War do të bëjë nerf MP5-ën
MP5 mer një nerf në lojë Të gjithë e duan MP5 në Call of Duty: Black Ops - Cold War, përveç kur janë në anën e kundërt të tij - atëherë ata e urrejnë armën. Lojtarët kanë bërë thirrje për…