Zhvilluesit e Black Ops Cold War i heqin nerfs të MP5
Lojtarët kanë bërë thirrje për nerfs për SMG-në që nga fillimi, dhe zhvilluesi bëri disa rregullime në një ndërhyrje të shpejtë përpara një patch-i më të madh që balancoi lojën. Por tani duket se patch-i ka zhbërë nerf-et për momentin.…