Tag: mouse

Razer Deathadder v2 – një mouse i kompletuar për çdo gamer
Nëse po kërkoni një mouse që bën mirë çdo gjë, Razer Deathadder v2 është zgjidhja juaj Deathadder v2 u zbulua gjatë 2020 nga Razer dhe premtonte disa përmirësime nga versionet e kaluara të mouse-it të tyre më popullor. Me një…
Një Twitch streamer tregon një mouse diamanti prej $100,000
Nëse puna juaj është fjalë për fjalë të luani lojëra, mund të keni disa pajisje shtesë. Ju nuk do të përdorni vetëm ndonjë mouse dhe tastierë, apo jo? Do të gjeni diçka ergonomike për t'ju ndihmuar me duart tuaja, ose…
Bashkë shpikësi i mouse-it, William English, ka ndërruar jetë
Sipas një artikulli nga New York Times, William "Bill" English ndërroi jetë në 26 korrik në moshën 91-vjeçare, për shkak të problemeve me frymëmarrjen. Ai është një nga arkitektet e kompjuterave modernë, specifikisht i mënyrës se si ne ndërveprojmë me…
Tfue shpjegon pse lojtarët do të ndalojnë së luajturi Fortnite
Sipas tij, controllers po shkatërrojnë lojën Ping dhe aim assist kanë qënë prej kohësh një temë debati në Fortnite, me njerëzit që kanë të gjithë opinionet e tyre mbi atë çka mund dhe mund të mos pranohet. Tfue është një…