Ky lojtar hibrid përdor mouse dhe controller në të njejtën kohë
Kemi dëgjuar për lojtarë hibrid të Fortnite prej kohësh tashmë. Fillimisht termi i referohej lojtarëve që mund të performonin mirë edhe me controller edhe me mouse. Lojtari i parë hibrid i njohur ishte UnknownArmy, që i tregoi të gjithëve se…
NICKMERCS mbron lojtarët me controllers në Fortnite
Ai gjithashtu sulmon lojtarët e tjerë profesionistë Ai është një prej streamer-s më popullorë në Twitch, por NICKMERCS pati disa fjal të ashpra për komunitetin kompetitiv të Fortnite, sidomos për ata që luajnë me maus dhe tastierë. Gjatë një prej…
Tfue shpjegon pse lojtarët me controllers kanë avantazh në Fortnite
Mendoni se Tfue ka të drejtë? Lufta midis lojtarëve me controllers dhe ata që përdorin keyboard dhe mouse ka qënë për një kohë të gjatë një temë diskutimi midis lojtarëve profesionistë dhe streamers të Fortnite për një kohë të gjatë.…