Tag: Mount Sinai Health System

Smartwatches mund të zbulojnë COVID-19 para se të shfaqen simptomat
Orët inteligjente dhe pajisjet e tjera që vishen matin vazhdimisht rrahjet e zemrës së përdoruesit, si dhe tregues të tjerë fizikë. Dy studime të reja nga Sistemi Shëndetësor Mount Sinai në New York dhe Universiteti Stanford në California, zbulojnë se…