Motorola do të zbulojë telefonin e parë modern pas shumë vitesh
Kaloi një kohë e gjatë, por Motorola është përfundimisht e gatshme të kthehet në telefonat smartphone modern. Marka e Lenovo ka njoftuar një "Flagship Launch E-vent" virtual që do të zhvillohet në 22 Prill në 18:00. Ka disa të dhëna…
Motorola Razr do të vonohet për shkak të kërkesave të shumta
Nuk do të ketë më pre-orders për 2019 Pre-orders për smartphone-in e ri të palosshëm Motorla Razr priteshin të fillonin në 26 dhjetor. Megjithatë, kjo gjë nuk është më e mundur, pasi kompania ka zbuluar se pre-orders dhe lançimi i…