Motorboats kanë ardhur sërish në Fortnite Competitive
Tashmë mund t'i përdorni ato sërish në Arena Epic Games ka zbuluar se Motorboats kanë ardhur sërish në Competitive dhe në turnamentet e Fortnite Chapter 2. Motorboats u hoqën nga Arena dhe mode të tjera kompetitive në 6 nëntor për…