Tag: motherboard

A ia vlen të bësh upgrade në PCIe 4.0 | OPINION
Në këtë artikull, ne do të shpjegojmë shkurtimisht se çfarë është PCIe, çfarë është versioni i tij i fundit, si krahasohet PCIe 3.0 me PCIe 4.0 dhe në fund të fundit, ne do të diskutojmë nëse PCIe 4.0 ia vlen…
Është koha që kompjuteri juaj gaming të marri një pastrim total
Arsyeja pse është krijuar ky artikull se si të pastroni PC tuaj është sepse PC-ja ime është në një gjendje disi jo të kënaqshme në këtë moment. Ndoshta një ventilator, ose mbase fan, ka filluar të lëshojë lloje zhurmash bluarjesh.…