Tag: mortal komabt x

Lojërat falas të PlayStation janë në dispozicion për t’u shkarkuar tani
Po ju kujtojmë se lojërat falas të tetorit të PlayStation Plus tani janë në dispozicion për t'u shkarkuar dhe luajtur. Vetëm kini parasysh se disa e konsiderojnë këtë një muaj të pabarabartë. Shtatori ishte një muaj i shkëlqyer për abonuesit.…