Riot Games ka zbuluar pamjen dhe aftësitë e Mordekaiser
Mordekaiser kthehet më fuqishëm se kurrë. Riot Games zbuloi aftësitë e reja të Mordekaiser në faqen e tij zyrtare sot dhe në të njejtën kohë tregoi edhe pamjen e tij përmes një video-je në youtube. Ky ripunim u njoftua fillimisht…