Ori and the Will of the Wisps Review – Një platformer magjik
Në vitin 2015, Moon Studios lëshoi Ori and The Blind Forest, një platformer 2D që ra në sy për estetikën e bukur, ngjyra të jashtëzakonshme, lojë dinamike dhe historinë e saj mjaft interesante. Më pas në 2017 u publikua nga…