Tag: moon knight

Çdo shfaqje e Marvel e shpallur gjatë Disney+ Day
Disney mbajti të parën Disney+ Day, dhe a nuk do ta dinit, përmbajtjet e reja nga Marvel Studios të cilat dominuan listën, me kompaninë që njoftoi ose ofron përditësime për 12 shfaqje të ndryshme live dhe të animuara. Ju mund…