Tag: monster hunter

Detaje të reja janë shfaqur për Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Një trailer i ri për Monster Hunter Stories 2 është prezantuar së fundmi e cila na tregon shumë fytyra të njohura, të reja dhe më shumë për ne. Këtë herë Avinia dhe Barioth janë rikthyer në Monster Hunter Stories 2…
Detaje të reja rreth historisë së Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Përveç zbulimit të informacioneve të reja rreth Monster Hunter Rise dhe përditësimit të versionit 2.0 të tij, Capcom gjithashtu ndau detaje të reja në lidhje me Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Zbuluar së bashku me Monster Hunter Rise…
Një bashkëpunim midis Monster Hunter Rise dhe TikTok.

Capcom deklaroi se bëri një bashkëpunim të ri midis Monster Hunter Rise dhe TikTok, që nga data 19 Mars 2021 përdoruesit do të mund të përdorin në videot e maceve të tyre shtëpiake një filtër të veçantë. Edhe pse të…

Monster Hunter Stories 2 vjen për PC në korrik
Loja tjetër kryesore e Monster Hunter Rise nuk do të vijë për PC deri në vitin 2022, por loja spinoff collection-and-training Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin do të jetë “dëmshpërblimi” i këtij viti për lojtarët e PC. Monster…
Monster Hunter Rise merr një demo të re këtë javë
Gjatë një Monster Hunter Digital Event, Capcom ndau një informacion të ri në lidhje me propozimin e tyre të ardhshëm të lojërave Switch të vrasjes së kafshëve. Përveç zbulimit të një date të lëshimit për Monster Hunter Stories 2, ata…
Monster Hunter World: Iceborne shpall crossover me filmin e ardhshëm
Një quest i ri po i shtohet në Monster Hunter World: Iceborne për t'u lidhur me publikimin e filmit të ardhshëm, Monster Hunter me protagoniste, Milla Jovovich. Filmi merr frymëzim të drejtpërdrejtë nga seria e gjatë lojërave të Capcom, por…
Filmi i Monster Hunter do të ketë Palicoes dhe Meowscular Chef
Gjatë një paneli në New York Comic Con të këtij viti, drejtori i filmit Monster Hunter Paul, W. S. Anderson foli për të gjithë monstrat që ai kishte përfshirë me film Në panel, Anderson deklaroi se Palicoes nga Monster Hunter:…
Filmi i Monster Hunter vonohet për në 2021
Me shumë gjasa për shkak të COVID-19. Adaptimi filmik i Monster Hunter, me protagoniste Milla Jovovich dhe nën regjinë e Paul W. S. Anderson, është vonuar. Lançimi i tij fillestar ishte planifikuar për në 4 shtator, por tani është shtyrë…
Monster Hunter World prezantohet për PS4
Capcom më në fund ka zbuluar një botë të re të hapur Monster Hunter për PS4. Monster Hunter World ishte përmendur më pare nëpërmjet një listim autenticiteti që ishte regjistruar disa ditë përpara E3 2017 dhe është konfirmuar më në…