Capcom planifikon të sjellë “shumë lojëra të reja” deri në prill 2021
Kjo është sipas një prezantimi financiar të Capcom, në të cilën kompania përshkruan "Pasqyrën e strategjive dhe planeve [për] vitin fiskal që përfundon më 31 mars 2021". Si pjesë e "strategjive të rritjes" së tyre, studiot zbulojnë këtë objektiv të…
Remake-u i Resident Evil 2 thuajse ka shitur më shumë kopje se origjinali
Shitjet e Resident Evil 2, origjinali i 1998 dmth, ndodhen në shifrën e 4.96 milion, duke qenë kështu në vend të gjashtë si ndër lojërat më të shitura të Capcom. Tani sado që origjinali kishte një dekadë kohë, duket se…
Crossover-i i Monster Hunter World me The Witcher vjen në PC në maj
Lojtarët e konsolave kanë shijuar debutimin e Geralt, në Monster Hunter World që në shkurt dhe tani më në fund ka ardhur një datë lançimi për crossoverin me The Witcher në PC. Ekzaktësisht do të vijë me datë 8 ose…
Devil May Cry 5 del përpara Resident Evil 2 në Steam
Gjithsesi asnjë nga lojërat nuk ia kalon dot Monster Hunter: World. Capcom e ka bërë PC-në një platformë primare për biznesin e tij dhe rezultatet duket se po dalin në sipërfaqe. Devil May Cry 5, që u lançua në 8…