Monster Hunter World është falas në PS4 deri më 20 maj
Nëse nuk jeni fort të bindur për lojën Monster Hunter World: Iceborne dhe keni një PS4, një mundësi e artë ka trokitur në derën tuaj, pasi loja do të jetë falas në këtë konsolë deri me datën 20 maj. Pjesa…