Tag: monster hunter stories

Detaje të reja janë shfaqur për Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
Një trailer i ri për Monster Hunter Stories 2 është prezantuar së fundmi e cila na tregon shumë fytyra të njohura, të reja dhe më shumë për ne. Këtë herë Avinia dhe Barioth janë rikthyer në Monster Hunter Stories 2…
Monster Hunter Stories 2 vjen për PC në korrik
Loja tjetër kryesore e Monster Hunter Rise nuk do të vijë për PC deri në vitin 2022, por loja spinoff collection-and-training Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin do të jetë “dëmshpërblimi” i këtij viti për lojtarët e PC. Monster…