Tag: Monster Hunter Stories 2

Monster Hunter Stories 2 dhe A Plague Tale: Innocence vijnë në Nintendo eShop
Nintendo sjell në dyqanin e saj online Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin dhe A Plague Tale: Innocence bashkë me shumë lojëra të tjera të cilat duhet t’i provoni. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Një aventurë e…
Monster Hunter Stories 2 sjell një update të ri të lezetshëm
Historia e kërkimit të një djali për të mbajtur kafshë të rrezikshme, ekzotike pasi kafshët shtëpiake do të lëshohen në 9 korrik, por me sa duket gjërat nuk do të ndalen këtu pasi Capcom ka detajuar një orar të gjerë…